Om Amager EL & VVS

Hjem Ydelser Om Amager EL & VVS

Vores ydelser

Har du spørgsmål?

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

En kvalitetsbevidst og seriøs samarbejdspartner, der udfører løsninger af alt indenfor EL- og VVS-installationer. Om Amager EL & VVS har mange års erfaring med disse opgaver? Det har vi og det kommer jer til gavn når vi udfører opgaver for jer.

Vi overholder vores aftalte betingelser samt leveringstider, således at de bedste løsninger udføres i takt med de rigtige forventninger til et samarbejdsforhold. Fokus, visioner, struktur, målsætning, troværdighed og styring samt god kompetence er naturligvis punkter som sættes på vores dagsorden.

Vores håndværkere har mere end 20 års erfaring indenfor de respektive fag. Dette gør at de opdager hvis andre har udført opgaver forkert og retter det. Vores håndværkere har ekspertisen til at yde et kvalitets arbejde, selvom I synes det går stærkt. Har I spørgsmål til opgaver eller arbejdet vores håndværkere udfører – spørg dem.

Kontakt Amager El & VVS

Har du spørgsmål til os, så kontakt os endelig. Vi svarer gerne på spørgsmål om opgaver og om vi kan lave et tilbud. Velkommen til et samarbejde med Amager EL & VVS ApS. Har du brug for en håndværker til andre opgaver, kan du kontakte Københavns Håndværker service.