El-arbejde

Hjem Ydelser El-arbejde

Vores ydelser

Har du spørgsmål?

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Bor du i København og er du på udkig efter en professionel el-installatør eller elektriker, der sætter en ære i at udføre dit el-arbejde til perfektion?

Hos Amager El & VVS ApS er vi et team bestående af et hav af professionelle og engagerede fagfolk.

Vores elektriker team består af en flok med vidt forskellige baggrunde og interesser i vores fritid, men vi kan garantere dig for at vi har én til fælles. Det er, at vi elsker og lever for at udføre en effektiv og kvalitetsbevidst elektriker service. Det har vi gjort i mere end 20 år – og vi kan stolt fortælle dig, at vi aldrig går i kompromis med den gode service eller den høje kvalitet.

 

Læs om os. Kun på den måde kan vi garantere dig, at vi din tilfredshed altid er i centrum hos os. Vi ønsker nemlig at være din lokale elektriker i København, som du kontakter, når du til en anden gang har behov og brug for hjælp til en elektriker opgave eller to. Ingen elektriker opgave er for store eller for lille hos os.

– El-installationer
– IT og netværk
– Belysning
– Solceller
– Ventilation
– Automatik
– Datainstallation
– Ejendomsservice
– Husinstallation

– IHC
– Nybygning
– Ombygning
– Renovering
– Teleinstallation
– Dørtelefon
– El-tjek
– HPFI-relæ
– El-tavler

Amager EL og VVS er din elektriker

Vi har siden opstarten af vores elektriker firma, haft målsætningen om at have fokus på ærlighed og tillid. Det er stadig en målsætning, som vi lever efter i dag. Takker vi derfor ja til at udføre dit el-arbejde og opgave, kan vi garantere dig for at vores kompetente medarbejdere, leverer et kvalitetsbevidst håndværk. På trods af at vi er et elektriker firma med over 20 års erfaring, skal det selvfølgelig ikke være en hvilepude for dig.

Af den grund kan du trygt stole på, at vi løbende efteruddanner alle vores autoriserede el-installatør og elektriker med de nyeste certificeringer. Kun på den måde kan vi varetage dit el-arbejde til perfektion. Skal vi hjælpe dig med dine elektriker opgaver?

 

Udfyld vores kontaktformular for at bestille en elektriker.