VVS-Arbejde

Hjem Ydelser VVS-Arbejde

Vores ydelser

Har du spørgsmål?

Har du et projekt eller en opgave, stor som mindre, er vi klar til at give dig et tilbud på det.
Kontakt os

Bor du i København og er du på udkig efter en professionel VVS’er til VVS-arbejde. Helt specifikt en VVS’er som altid bestræber sig efter at løse opgaven til perfektion. Så har du fundet det helt rette sted.

Her hos Amager El & VVS er vi nemlig et helt team bestående af et hav af professionelle og engagerede fagfolk. Som alle sætter en ære i at udføre alt vores arbejde, med et fælles mål om at gøre alle vores kunder mere end tilfredse.

Vores VVS-arbejde udføres af fagfolk

Vores VVS-team består af fagfolk med forskellige baggrunde og mange forskellige interesser. Vi føler det giver det bedste sammenhold, og at det er nemmere at lære fra hinanden. Nemlig fordi vi har forskellige måder at løse opgaven på. Ved at spare med hinanden og dele ud af vores erfaringer, sikrer vi at opgaven altid bliver løst rigtigt. Men vi kan garantere dig for vi har én ting til fælles. Det er, at vi elsker og lever for at udføre et effektivt og kvalitetsbevidst VVS-arbejde. Det har vi gjort i mere end 20 år – og vi kan stolt fortælle dig, at vi aldrig går på kompromis med den høje kvalitet og service. Det er nemlig det vi lever for, kunderne er vores eksistensgrundlag. Derfor kan vi på denne måde garantere dig, at din tilfredshed altid er i centrum hos os. Vi ønsker at være din lokale VVS’er i København. Den VVS’er du kontakter, når uheldet skulle være ude, og du har brug for en VVS’er til en opgave eller to. Ingen VVS-opgaver er for store eller for små til os, vi klarer dem alle.

– Ejendomsservice
– Blikarbejde og udskiftning af tagrender
– Gasservice og naturgas
– Radiatorer, gulvvarme og andre – varmesystemer
– Køkken og bad
– Varmepumper
– Besparelsesforslag

Amager EL og VVS har din VVS håndværker

Vores målsætning siden opstarten af vores virksomhed har hele tiden været, og er det stadig, at have fuld fokus på tillid og ærlighed. Du kan derfor godt bide dig sikker på, at hvis du vælger os, til udfører opgaven – Vil vores kompetente medarbejdere, leverer et kvalitetsbevidst slutresultat. Selvom mere end 20 års erfaring lyder som meget, betyder det ikke, at vi er for gamle til at kunne løse opgaven. Derfor kan du trygt regne med at alle vores medarbejdere, nye som ældre, altid får relevant efteruddannelse. På denne måde sikrer vi kunden for, at vi kan løse selv de nyeste opgaver til perfektion.

Skal vi hjælpe dig med din VVS-opgave? Eller ønsker du blot et uforpligtende tilbud, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Det gælder uanset om det er dig selv som privatperson, din virksomhed eller boligforeningen. Udfyld formularen for at bestille en VVS’er. Har I brug for håndværkere til andre opgaver, kan I kontakte Københavns Håndværker service.